L'Ontinyent 1931 continua atropellant als seus rivals, després de la contundent victòria de fa 2 setmanes a Bocairent, no sembla haver-li afectat la jornada de descans, ja que va golejar amb solvència a la SD Vallada, un dels rivals més forts que li quedaven als de Roberto Bas.
L'encontre va començar molt de cara per als ontinyentins, que van traure del centre del camp, i la jugada inicial de l'encontre va acabar en gol, quan Juanpe va aprofitar un rebuig del porter visitant per anotar l'1-0. Els ontinyentins van encadenar ocasions de gol, la més clara un remat al travesser de Marc Pomer després d'una gran jugada de Lluís Felipe. La mala noticia per als ontinyentins va ser la lesió de l'autor de l'1-0, que no va poder continuar i va haver de ser substituit. Al minut 35 va arribar el 2-0 en un córner centrat per Navarro i rematat al fons de la xarxa per Alberto Osoro. Poc abans d'arribar al descans, els de La Costera farien el 2-1 en un remat de Josep Colomer que colpejaria a un defensa i enganyaria a Ivelin, trencant així la ratxa d'imbatibilitat de l'Ontinyent 1931, que acaba després de quasi 900 minuts des que el 6 de desembre el Biarense marcara el 0-1 a El Clariano.
La segona part va arrancar amb por per als ontinyentins, ja que el Vallada va tindre el 2-2, però ben ràpid es van refer els de Roberto Bas per tornar a agafar el comandament del duel i marcar el 3-1, en un baló llarg cap al pitxitxi de l'equip, Lluís Felipe, que guanyaria l'esquena al defensa per marcar el 3-1 enganyant al porter visitant, era el minut 53 i el gol va deixar enfonsats als de La Costera. Al minut 70 Lluís Felipe marcaria el 4-1en un gran gol des de la mitja lluna, colpejant directament a l'escaire el seu segon gol de la vesprada. Amb l'encontre totalment decidit, Ángel Galán va anotar el 5-1 a plaer, rematant al fons de la xarxa una passada de la mort al minut 91, firmant una nova 'maneta' i el 5-1.
La pròxima setmana els ontinyentins visiten al Font de la Figuera en un encontre que els pot aproximar un paset més cap a l'ascens.