Enguany Ontibasket vol pegar un bot de qualitat en la lliga 3x3 indoor i per a això, comptaran amb Nico Sánchez com coach per a l'equip professional masculí. Nico Sánchez té una llarga trajectòria com a entrenador i director esportiu (Ontinyent C.B, Benidorm C.B, Nou Basquet Paterna...). Les seus de la pròxima temporada de la lliga 3x3 indoor seran Boiro, Càceres, Sevilla, Oviedo, Manises, Ciudad Real, Tarragona, Bilbao, Andorra i València. En la lliga participaran 15 equips.
A més, Ontibasket ha fet oficial la renovació de Tomás Sanchiz en l'equip que jugarà la lliga 3x3 indoor, després del seu gran rendiment en la temporada passada.
D'altra banda, per a este diumenge, Ontibasket ha preparat junt a la comissió de festes de Sant Rafael en el col·legi La Solana un torneig de basket 3x3.
El club té, a més, una altra important novetat i és que este curs torna el bàsquet com a extraescolar en els col·legis com Vicente Gironés, Martínez Valls, La Concepción i Carmelo Ripoll, de la mà d'Ontibasket.
Quant a la lliga local, està previst el seu inici per a octubre.