El diumenge passat, a Almussafes, es va celebrar la fase provincial i autonòmica del campionat d'Espanya Base Individual on el Club Deportivo Ontinyent va participar amb 9 gimnastes, de les quals 6 es van classificar per a l'autonòmic que se celebra este dissabte a Ontinyent.
Des del Club Deportivo Ontinyent destaquen que aconseguir la classificació és molt difícil, especialment en categoria juvenil, en la qual van participar 63 gimnastes i només passaven 20.
Quant als resultats, Sofia Guerola es va proclamar subcampiona provincial; Vega Micó va acabar en quart lloc, empatada amb la tercera. Sara Vaello, Aitana Riestra, Victoria Lila i Olivia Andrei van acabar entre les 20 primeres.
Dissabte comença la competició a les 09:00 i acaba a les 18:30, amb entrada lliure, en el pavelló municipal d'Ontinyent. Aquesta fase és classificatòria per al Campionat d'Espanya que se celebrarà el mes d'abril a Castelló.