La piscina coberta d’Ontinyent ha obert llista d’espera per al segon mes d’abonaments gratuïts per a majors de 60 anys i aturats de llarga durada a la piscina coberta. La iniciativa, posada en marxa per la regidoria d’Esports com a experiència pilot, va esgotar ràpidament les 175 places oferides per al mes de novembre, a les que van accedir finalment un total de 116 dones i 59 homes que complien en els requisits establerts. 

El regidor d’Esports, Ferran Gandia, explicava que “l’acceptació inicial ha estat molt bona, i per al mes de novembre vam esgotar les places i s’ha hagut d’obrir per al mes vinent una llista d’espera en la que ja tenim més de 20 persones que van a tenir prioritat d’inscripció, en atenció al sistema que vam posar en marxa per arribar al màxim possible de persones potencials usuàries d’estos sectors”. 

Cal recordar que els 175 abonaments s’ofereixen durant un periode de 6 mesos (de novembre de 2023 fins abril de 2024), i que per tal de fer-los accessibles a la màxima quantitat de persones, cada mes cal tornar a apuntar-se, tenint prioritat per accedir aquelles persones que no hagen gaudit del servei el mes anterior. Els abonaments es poden utilitzar tant per a la piscina com per al gimnàs de la mateixa, sempre en horari de 07:00 a 16:00 hores. 

Les inscripcions es poden fer d’octubre a la mateixa piscina coberta, havent de presentar-se la corresponent documentació justificativa adjunta al formulari d’inscripció. L’adquisició de l’abonament implica d’un compromís d’ús regular del mateix, i en cas de detectar una falta d’ús, aquest abonament podrà ser retirat per a posar-lo a disposició d’un altre usuari de la llista d’espera. La targeta d’accés que es lliura, al càrrec de la persona usuària, és personal i intransferible.