La sisena edició del Trofeu d'escoles ciclistes Family Cash tindrà lloc este diumenge, 17 de setembre, a partir de les 10.00, des de l'aparcament del supermercat, amb un recorregut d'un quilòmetre, i congregarà a prop de 200 participants. Per part del Club Ciclista Ontinyent, Elu Mancebo explicava que es donaran cita ciclistes des dels 3-4 anys fins als 12-13. Els participants estaran dividits en 8 categories masculina i femenina, per a un total de 16 proves. La carrera és puntuable per als Jocs Esportius de la Comunitat Valenciana. Prèviament, se celebrarà una prova d'habilitat en l'aparcament del supermercat.
Elu Mancebo agraïa el suport i esforç fet per Family Cash en les sis edicions que ja porta el torneig i a l'Ajuntament d'Ontinyent per la seua col·laboració per a preparar tot el dispositiu necessari i animava a la ciutadania a gaudir d'un matí de ciclisme amb els més xicotets. Mancebo també destacava el gran paper que està realitzant l'escola del Club Ciclista, que compta entre els seus integrants amb un campió d'Espanya i dos campions autonòmics.
Mª Carmen Ferrero, en representació de Family Cash, avançava la predisposició de l'empresa a continuar col·laborant en iniciatives com esta.
Per part del consistori, el regidor d'Esports, Ferran Gandia destacava la importància de continuar donant suport a l'esport en les etapes formatives, com és el cas d'esta prova, que atraurà a ciclistes de tota la província, i les seues famílies. Ferran Gandia animava a la ciutadania a acostar-se a Family Cash i gaudir d'un matí de ciclisme. L'edil també destacava el treball dels tècnics de l'Escola Ciclista d'Ontinyent, que està portant a aconseguir grans resultats, i el suport de Family Cash a esta prova.