El passat cap de setmana (del 28 al 31 de març), es va celebrar el Campionat d'Espanya de ciclisme en pista per a cadets i júnior, en el velòdrom de Galapagar (Comunitat Autònoma de Madrid). Amb un total de 35 títols absoluts nacionals en joc (entre la categoria cadets i júnior), únicament 13 es van poder completar de les proves, perquè la resta es van cancel·lar donades les circumstàncies de l'oratge que van afectar el circuit madrileny.

La selecció de la Comunitat Valenciana va ser la més llorejada de les presents, amb un total 6 medalles d'or, 7 medalles de plata i 2 medalles de bronze. El corredor ontinyentí Sergi Ribera Tormo va entrar en el 'TOP TEN' en la modalitat de 200 metres, amb un temps d'11,948 segons. Es va tractar d'una competició molt renyida, ja que la diferència entre el primer lloc i el dècim va ser de tan sols 0,890 segons, amb un 9è merescut temps.

L'alegria va arribar en la següent competició en la qual, Sergi Ribera com a integrant de la tripleta de "Velocitat per Equips", va acabar en primer lloc. L'ontinyentí va compartir podi amb els seus companys, Saúl Cantó, en segon lloc, i Pepe Arques en tercer lloc. Finalment, "Keirin", la tercera competició en la qual intervindria Sergi, va ser una de les proves que va quedar suspesa per les condicions meteorològiques.