L'Ontinyent 1931 ja ha comunicat com serà la venda d'entrades per a la promoció d'ascens. Així, s'ha establit un primer torn per als socis, que tindran prioritat per traure les entrades al preu de 15 euros (llotja), 12 (tribuna) y general (8). Els menors que vullguen ocupar un seient a tribuna o llotja han de disposar de la seua entrada.
El periode per als socis és del 29 de maig al 3 de juny, en horari de dilluns a dijous (de 16:00 a 20:00), divendres (de 17.30 a 20:00) i dissabte (d'11:00 a 13:00).  Els socis disposaran de la reserva de la seua entrada en aquest primer període. Els socis podran adquirir entrades per a les seues amistats al preu de No socis i No sòcies, fins que s'esgoten les vacants, tant a Llotja com a Tribuna, sense cap límit per a la zona de General.
La junta directiva es compromet a regalar dins d'aquest primer període una camiseta de la promoció  per cada entrada  adquirida, amb independència que siguen socis o no.
Entre el 5 i el 10 de juny estarà oberta la possibilitat de comprar entrades per al públic en general, en el mateix horari. Els socis i sòcies perden el dret a reserva de la seua entrada en este segon període, però es mantenen els preus reduïts. El període està obert a tots igual fins que s'esgoten les entrades als diferents espais o zones.
El mateix dia de partit, el preu serà de 15 euros en tribuna i 10 en general. Este dia es disposaran de  camisetes especials de la promoció al preu de 5€. Talles disponibles: XL, L i M fins esgotar existències.