El passat diumenge 5 de febrer el Club Ciclista Radical Bike Ontinyent va estar representat en varies proves. En primer lloc, a la localitat de Jumilla es va celebrar la XXV MTB San Antón 2017, on el representat del club Plamen Dimitrov va completar la prova amb un temps de 2:17:25 quedant al 43º lloc de la general i 15º a la categoria Èlit.
Fins a la localitat de Higueruela i corresponent al Circuit  Provincial de Albacete de BTT, es van desplaçar Gonzalo Marti i Raúl Vidal. Les inclemències meteorològiques, granís, neu i el fort vent, obligaren a l’organització a suspendre la prova al km 19 i per tant sense classificació.
Per últim en la localitat de Torrent, on es disputava la primera prova  de Open Marató C.V. es varen desplaçar:
Alfonso Soler, amb el resultat 99º de la general i 32º Èlit amb un temps de 3:14:13