El Clariano acollia el debut de l'Ontinyent 1931 en Tercera Federació i ho feia amb un rival històric, com el CF Gandia. Abans de l'inici del partit ha rebut un merescut homenatge Paco Sáez, qui ha penjat les botes després d'una dilatada carrera tant a l'Ontinyent CF com l'Ontinyent 1931 CF.
La primera part ha sigut de joc altern i amb poca punteria per part de tots dos equips. En el descans, Roberto Bas ha intentat revitalitzar l'atac, amb l'entrada de Rafeta per Jorge García i de Nico Cabanes per Lluis Felipe. Ja en el 60 han entrat Juli i Cambreta, en substitució de Diego Cambra i Ángel Cobo. Precisament, Nico Cabanes ha tingut una de les ocasions de la segona, però el seu tret l'ha detingut el meta Cristian. A pilota parada, l'Ontinyent ho ha intentat en una jugada assajada que ha servit Juli i que Rafeta ha manat per damunt del travesser.

En el tram final, l'àrbitre s'ha complicat el partit, amb una targeta groga molt rigorosa al central de l'Ontinyent 1931 Pablo Bonet per una entrada en el centre del camp. Poc després ho tornava a intentar Nico Cabanes i responia molt bé el meta visitant. En el 75, cinc minuts després de veure la primera groga, Bonet era expulsat en una jugada molt protestada, ja que ha sigut el central de l'Ontinyent el que ha rebut la falta, de fet, el capità del Gandia estava agarrant-lo, però l'àrbitre només ha considerat que Bonet es llevava de damunt al rival amb els braços. El món a l'inrevés, el que ha rebut la falta, expulsat. Amb els ànims caldejats, una protesta d'Óscar Bernabeu ha derivat en l'expulsió del segon entrenador de l'Ontinyent 1931.
La fe i confiança de l'Ontinyent 1931 ha tornat a relluir, l'equip no s'ha conformat amb l'empat i en el 46 arribada el premi amb un gol de Juli després d'una gran jugada de Cambreta.
Així, dos victòries en dues jornades que fan somiar a l'afició de l'Ontinyent 1931.