El pitjor dels encontres de pretemporada de l’Ontinyent 1931 va ser el del passat divendres. Un partit amb poc ritme, moltes faltes i empat a 1 final. Kevin Llario seria el golejador dels ontinyentins. El davanter ha anotat en tots els encontres a El Clariano.
El partit començaria amb una claríssima ocasió per a l’Ontinyent 1931 amb una jugada combinada entre Rafeta, Mateo i Lluís Felipe en la que el més jove dels tres acabaria rematant al pal. A pesar del fort inici, l’encontre entraria en una fase de centrecampisme que seria la tònica habitual durant la resta dels 90 minuts.
En la segona ocasió del partit, la segona per als ontinyentins, arribaria l’1-0 en una jugada amb fins a 3 remats; el primer de Diego que va rebotar en un defensa, el del Búfalo el va traure amb una gran mà el porter i finalment va ser Kevin Llario qui va enviar al fons de la xarxa. Tercer gol del de Benigànim, un a cada encontre disputat a El Clariano.
Poques ocasions més, totes elles això sí per als ontinyentins, hi hauria en la primera part. A la represa l’encontre seguiria amb eixe centrecampisme i amb poques ocasions, per no dir ninguna. Al minut 67 l’encontre se li posava més de cara als ontinyentins amb l’expulsió del visitant Juan José. 10 minuts després de la jugada que semblava clau, arribaria una altra que ho seria més, amb un dubtós penal de Martín sobre un jugador visitant que s’encarregaria d’anotar Carlos Muñoz.
L’Ontinyent 1931 ha demostrat saber baixar al fang quan es necessari i disputar un encontre lluny de l’estil dels blanc-i-negres davant un rival de Preferent. Aquest dimecres de nou contra un rival de Preferent, l’Alberic, serà el pròxim partit per als de Roberto Bas.