L'Ontinyent CF ha agafat aire després d'un dels millors partits de la temporada dels blanc-i-negres. Malgrat començar perdent, l'equip de Vicente Parras no es va afonar i li va donar la volta en la primera part. Lluny de tirar-se cap endarrere, l'equip va buscar la sentència en la segona part, cosa que va arribar a 20 del final. Amb els 3 punts l'equip abandona els llocs de descens directe i completa una setmana en la qual tots els equips de baix han puntuat.
L'encontre va començar amb l'Ontinyent mantenint la pilota, però amb el Sabadell buscant ràpides contres cada vegada que la recuperava, creant acostaments i sensació de perill sobre la porta de Craviotto que va estar segur en l'eixides. En el minut 15 un centre des de l'esquerra va arribar a Pol entrant des de la dreta que va controlar dins de l'àrea i va superar a Craviotto, era el 0-1 i els fantasmes van sobrevolar El Clariano. La reacció dels locals no es va fer esperar, i l'equip va buscar la porteria des del mateix instant que va encaixar el 0-1. En el minut 21, després de diversos avisos, la pilota va caure rebotada perquè la recollira David Torres a escassos metres de la porteria, amb el porter vençut i veient que Torres anava a espentar el 1-1, va derrocar al davanter en una jugada que el col·legiat va assenyalar penal. El va llançar cap a la seua esquerra Soler i, a pesar que Roberto va encertar les intencions, el tret va ser precís per a l'1-1. Tot i l'empat, l'Ontinyent no es va conformar i va continuar atacant. Juanan va estar prop de marcar el segon en una rematada de cap que va eixir alta, un actiu Soler i un omnipresent Javi Llor generaven perill cada vegada que tocaven la pilota, i en una d'aqueixes l'alacantí va obrir per a la carrera del lateral, que després d'una bona jugada personal va posar un centre mesurat perquè Juanan aquesta vegada sí, la posara lluny de l'abast del porter visitant. Era el 2-1 amb el qual acabaria la primera meitat.
La segona part va arrancar amb un Ontinyent bolcat cap amunt, malgrat anar guanyant. L'equip local no es va arrugar i va tractar de continuar buscant l'àrea rival amb bones combinacions i generant una sensació de perill constant. Ho va fer Torres als 8 minuts que va tornar a recollir una pilota prop de l'àrea i quan va armar la cama els afeccionats es van recordar del gol en Ejea, però aquesta vegada va eixir alt. També va estar prop d'anotar el tercer Álex Felip després d'un centre de Tito al qual no va arribar Juanan, i després del rebuig de la defensa, el migcampista va disparar una mica desviat, inclús va tocar la part exterior del pal. A 20 minuts del final, un centre extraordinari a pilota parada de Tito li va arribar a David Torres que va entrar potent i amb una gran rematada de cap va anotar el 3-1 que va portar el deliri, i la tranquil·litat, a la graderia. A pesar que el gol va acabar de deixar els 3 punts a Ontinyent, la realitat és que els locals no van patir en cap moment en la segona part, per la qual cosa tornen a guanyar i ixen dels llocs de descens directe.
Amb aquesta victòria l'Ontinyent es troba en la posició 16 amb 26 punts abans de visitar a l'equip que li precedeix en la taula, el Peralada-Girona B.

Fitxa tècnica:
Ontinyent CF: Craviotto, Soler, Monreal, Enrique, Fuster, Álex Felip, Juanan, Javi Llor (Tarí 90'), Tito (Carbonell 79'), Zarzo (Machado 73') i David Torres.
CE Sabadell: Roberto, Óscar Rubio, Nico, Pajarero, Josu, Ángel (Carlos Lobo 83'), Adri, Domínguez, Pol (Edgar 57'), Néstor Querol (Acedo 73') i Arturo.
Gols: 0-1 Pol (15') 1-1 Soler (P) (25') 2-1 Juanan (37') 3-1 David Torres (70').
Àrbitre: El col·legiat José Luis Guzmán Mansilla va amonestar als locals Monreal, Tito i Tarí i als visitants Roberto, Pol, Nico i Ángel.