El CD Ontinyent era el primer dels equips del municipi que feia tornar l’esport oficial a la localitat. En un encontre on s’estrenava el nou projecte de Nacho Cantó, els ontinyentins no van trobar rival en un Esides Caramanxel que va donar el braç a tòrcer molt prompte.
Ni 3 minuts s’havien complit de la primera part quan Jorge Corella va aprofitar una excel·lent jugada individual de Cambreta per fer pujar l’1-0. Abans dels primers 15 el marcador ja reflectia el 2-0 obra d’Antonio García després d’engaltar un míssil per tot l’escaire. Amb un domini total dels ontinyentins, encara arribaria el tercer abans del descans en un remat de Cambreta que posava terra per mig i sentenciava l’encontre amb el 3-0.
A la represa va seguir la festa local, amb un CD Ontinyent desencadenat. Cambreta va estavellar una rematada al pal, i tan sols 1 minut després va realitzar una jugada individual per cedir l’esfèric perquè Bernat anotara el 4-0 al minut 56. Faltant 10 minuts per a la fi de l’encontre, i a pesar que els ontinyentins havien baixat el ritme, Cambreta va aprofitar una jugada de Víctor Serra per afusellar de primeres amb un remat a l’escaire anotant el 5-0.
Els ontinyentins disputaran la pròxima setmana el primer dels derbis de la temporada davant la UD Montaverner en horari encara per determinar.