Este cap de setmana el Camí dels Carros d'Ontinyent viurà els dies grans de les seues festes. Així, hui divendres 16, tindrà lloc l'assaig de les 'danses', a les 22:30 hores, i a les 23:45 està programat el 'Costera rock', amb les actuacions de Fishmongers, Hermano Salvaje i Nabbuködosowska. 
Demà dissabte se celebrarà el XX aniversari del Gegant Gaspar. A les 11:00 hores, en l’església de Sant Rafael, començarà l'acte de la 'Baixà del gegant' al camí dels Carros, amb el Ball dels Pastorets i el Ball dels Gegants. 
A continuació, els més xicotets disfrutaran de la matinal infantil, amb carreres de sacs, cucanyes, joc de les cadires i la col·laboració de Portadors del Bou de la Puríssima. Per la vesprada, s'entregaran els trofeus del XXIII Trofeu del Camí dels Carros, a les 18:30 hores, després serà el torn de la 'cavalcada' i, seguidament, la 'retreta'. Després del sopar popular, tindrà lloc, a les 23:30 hores, la dansà popular, i a partir de les 00:00 hores, ball popular amb l'actuació de 'Lemons'. 
Diumenge, 18 de setembre, tindrà lloc la solemne missa, a les 12:00 hores i, a continuació, un dinar de germanor. La pròxima setmana continuaran els actes de la 'Nit cultural', amb la participació de l'Escola de Música de l'Agrupació Musical Ontinyent i l'Escola de Música Unió Musical Contestana, a les 20:00 hores. Diumenge, 25 de setembre, serà un dia especial amb la romeria a Agres, que partirà des del camí dels Carros a les 8:00 hores.