A pesar que la setmana passada deixaven alguna porta oberta a la possibilitat de realitzar algun acte que se'ls permetera si la situació de la pandèmia del Covid-19 havia millorat, l'increment de dues setmanes de l'estat d'alarma imposat pel Govern ha portat a la Junta de Germandats i Confraries de la Setmana Santa d'Ontinyent a anunciar la suspensió de tots els actes.
Segons informen des de la Junta, “després de diverses converses i a causa de les recomanacions de l'estat, s'ha acordat suspendre tots els actes quaresmals, tots els trasllats, processons oficials de la Setmana Santa (Diumenge de Rams, Dijous Sant, Divendres Sant, Dissabte Sant i Diumenge de Resurrecció) i tots els actes litúrgics que s'havien previst.
Així mateix des de la Junta recorden que “existeixen diferents maneres per a poder seguir tots els actes litúrgics que queden de Quaresma i de la Setmana Santa a través d'internet en plataformes com ‘Youtube’.
Finalment han volgut demanar “que se seguisquen les normes de l'Estat, les recomanacions dels experts sanitaris i tindre present en les nostres oracions al personal sanitari i resar per la salut i la ràpida recuperació dels malalts”.