Els dies grans de les festes de la Puríssima d'Ontinyent s'acosten, i les 'Camareres', els Angelets i la junta de l'Associació de Festes de la Puríssima ja estan vivint actes que estan sent molt emotius.

El passat 27 d'octubre es va inaugurar l'exposició fotogràfica '100 anys de junta. 1923-2023', amb motiu de la celebració de la primera junta de Festes, "un homenatge al treball de tantes persones que han passat per les diferents juntes en aquests 100 del mateix autor, Rafael Torró; i la presentació de l'anys", destaquen des de l'Associació.

Després de la inauguració, els presidents d'honor d'aquesta Associació (Rafael Bataller Albert, José Salvador Camós, Enrique Gilabert Galbis, Juan Antonio Vaello Cambra, Manuel Penadés Bernabeu, Salvador Pastor Osca, Rafael Esteve Reig i Vicente Javier Reig García, president actual) entaularen un col·loqui per a parlar del present i futur de les Festes Patronals, moderat per José Luis Torró Micó. "Agraïm a totes les entitats i particulars que han cedit fotos per a aquesta exposició", han destacat des de l'associació.

Els actes continuen hui, divendres 3 de novembre, amb la presentació oficial del programa-revista de Festes de 2023, a càrrec de José Enrique Enguix Casanova; del cartell anunciador, que estarà a càrrec del mateix autor, Rafael Torró; i la presentació del vídeo, que la realitzarà David Soriano (Quatreulls Estudi Audiovisual). Amb això, demà, dissabte 4 de novembre, tindrà lloc la presentació oficial de la Cambrera Major de 2024.