La Societat Unió Artística Musical d'Ontinyent va oferir el diumenge el concert del Mig Any, que estava previst inicialment per al diumenge 25 de febrer però que es va suspendre amb motiu dels 3 dies de dol decretats per l'incendi de Campanar.
Encara que el gruix dels actes del Mig Any se celebraran el cap de setmana del 5, 6 i 7 d'abril, la formació musical tenia compromisos per al dia 7 d'abril, per la qual cosa finalment, celebrava este diumenge dia 3 de març el concert, en el qual van participar tots els directors convidats excepte Saül Gómez i Jaume Blai Santonja, als qui el canvi de dates els coincidia amb altres compromisos.
En la primera part, la banda va interpretar "La meua Barcelona" (pasdoble-marxa); "Miquelet de cota" (marxa mora); "La Rosa dels vents" (marxa cristiana); "Alsbanu tsarrai" (marxa mora); "Dos noms de festa" (marxa cristiana); i "Dansa Colorista" (ballet).
En la segona part el programa el formaven les obres: "Any 63" (pasdoble); "Jorge Mataix" (marxa mora); "Alfredo Capità" (marxa cristiana); "Paco Verdú" (marxa mora); per a tancar amb "Chimo" i l'Himne a Ontinyent.