Concloses les celebracions patronals de 2021, l’Associació de Festes de la Puríssima d’Ontinyent inicia un nou any festiu. Així, el pròxim divendres, 7 de gener de 2022, a les 19:30 de la vesprada, en l’església de Santa Maria, tindrà lloc el relleu de Camareres.
En el transcurs de la missa s’agrairà la tasca de la promoció de Camareres 2020-2021, on la Camarera Major ha sigut Raquel Vidal Ferri, així com de la presidenta de Camareres, Yolanda Francés Paulete, que ha desenvolupat la seua tasca durant un bienni.
Al mateix temps, es donarà la benvinguda a la promoció de 2022, integrada per: Elvira Calabuig Gandía, Camarera Mayor por la parròquia de San José, i per les Camareres: Viky Boluda Donat, Maribel Esteve Tortosa, Paqui García Pérez, Encarna Liñana Vila, Conchi Mollá Galiana, Mª José Ortega Villarraso, Mª Pilar Pastor Albero, Mª Ángeles Sanchis Torró, Alicia Santamaría Ferrero, Alicia Vidal Estevan, Maribel Vidal Ferri i Tere Vilaplana Esteve. Per als pròxims dos anys, desenvoluparà el càrrec de presidente Pura Vidal Moran