Més de 200 persones han participat en el dispositiu municipal de les diferents regidories y els cossos i forces de Seguretat per a les festes de Moros i Cristians d'Ontinyent.
Des de la regidoria de Festes, Àngels Muñoz feia una valoració global “molt positiva" de les festes, que transcorrien sense incidències destacables. Quant a les actuacions de “Ontinyent en Concert", la regidora posava de relleu “la gran acollida a la programació, amb una bona afluència a tots els concerts i activitats. Hem rebut especialment felicitacions per la Kraken Monster Party de dissabte a la nit, un espectacle novedós que va agradar molt al públic assistent al pàrquing de Paduana”. Muñoz ha destacat “el bon ambient i la gran resposta que ha tingut una programació atractiva per a gent de sectors d’edat i gustos molt diversos, que ens ha servit per atraure gent de totes les comarques veïnes”, manifestava.
L’alcalde d’Ontinyent, Jorge Rodríguez, ha agraït el treball de tota la ciutat durant les festes de Moros i Cristians per tal de demostrar “tot allò que un poble unit pot fer en la festa”. Una volta han finalitzat els actes de la coneguda com a “Setmana Gran”, el primer edil tenia paraules d'agraïment "per a la Capitana i al Capità, Ambaixador i Ambaixadora, Banderer i Banderera per l’espectacle que ens han regalat al llarg d’estos dies. Als Primer Tro de les 24 comparses per tot el seu treball. Als músics per seguir fent festa malgrat la pluja. Al President de la Societat de Festers i la seua Junta per estos 2 anys de treball i ànim incansable. I, especialment, a la regidora de Festes i a totes les regidores i regidors, serveis de neteja, serveis municipals, Parcs i jardins, Policia Local, Policia Nacional, Guàrdia Civil, Protecció Civil, i a tots els qui fan possible les nostres festes”.
Per la seua part, el president de la Societat de Festers, Vicent Pla Vaello, destacava que les d’enguany “han estat les festes més multitudinàries que recordem, com a mínim, en l’última dècada. Tots els actes han tingut una elevadíssima participació de festers i espectadors, sent especialment ressenyable que el públic va fer front a la pluja el dia de l’Entrada i va estar al costat de les comparses”. Pla Vaello tenia paraules d’agraïment “per als festers i festeres, per al públic, i per a l’Ajuntament i totes les persones del dispositiu que ha treballat perquè poguérem tornar a viure les festes com ho féiem abans de la pandèmia”, manifestava.