El pròxim dilluns 30 de desembre, a partir de les 20:00 hores, la ciutat d’Ontinyent té una cita amb la XXVII edició de la Sant Silvestre, la cursa solidària per excel·lència dels Nadals que recorrerà 5 quilòmetres pels principals barris i la recaptació íntegra de la qual anirà enguany destinada a l’Associació Parkinson Benicadell.
Una activitat organitzada per l’Ajuntament de la ciutat, amb la col·laboració tècnica i de voluntaris del Club Atletisme Ontinyent, el Club Triatló Ontinyent, el Club Ciclista Ontinyent i Protecció Civil
La participació serà, com sol ser habitual, d’1€ per dorsal, una xicoteta quantitat que en anteriors convocatòries s’ha convertit en molt, ja que han arribat a participar més de 2.000 persones. Per això, des de la citada Associació, Alfredo Auban animava a participar, per “ajudar a millorar els serveis que presta” l’entitat, que té actualment 27 usuaris, i oferix activitats como ara tallers de logopeda, memòria, gimnàstica o musicoteràpia. 
Per la seua part, el regidor d’Esports, Óscar Borrell, va explicar que es disposarà un avituallament final a càrrec d’Egevasa i l’Ajuntament d’Ontinyent, així com Coca-Cola, i que comptarà amb la col·laboració de Caixa Popular, que donarà també detalls a tots els participants a la prova. 
A més, després de la cursa, a partir de les 22:00 hores se celebrarà un sopar ‘baix braç’ i de ‘plantaet’ en el col·legi Carmelo Ripoll d’Ontinyent, en el qual el consistori ficarà la beguda i la ‘picadeta’, i on sols s’haurà de portar l’entrepà. “Estan tots convidats, tant si han corregut com si no”, remarcava el regidor. En acabar el sopar popular hi haurà sorteig de regals obsequi de tots els col·laboradors entre els assistents. 
La retirada de dorsals per a participar en la cursa es podrà fer en el poliesportiu municipal, la piscina coberta, l’Ajuntament d’Ontinyent, i les tendes esportives: Lurbel, Deportes Rull i Km42.