Des de l’Associació de Llumeners de Sant Esteve, i en vista de la greu situació sanitària provocada a conseqüència de la pandèmia de la COVID-19, i per tal d’impedir la propagació de la mateixa, han decidit per acord de la junta directiva suspendre totalment les activitats previstes per l’exercici 2020.

"Sent conscients de la complicada situació que està passant una institució tan important i estimada pels ontinyentins com és el Sant Hospital Beneficència, la Junta Directiva de l’Associació ha pres, per unanimitat, fer un donatiu provinent de les quotes que aporten els llumeners cada any per al manteniment de l’ermita i el finançament de les múltiples activitats culturals, mediambientals i recreatives que, any rere any, du a terme l’Associació de Llumeners de Sant Esteve", expliquen des de l'entitat.

L’import del donatiu és de 3.000 € i serà entregat al Sant Hospital Beneficència, tan prompte com estiga a disposició de l’Associació.

Finalment, des dels Llumeners de Sant Esteve han mostrat la seua solidaritat cap a totes les persones que, a Ontinyent i més enllà del nostre poble, han patit les conseqüències d’aquesta greu pandèmia en la pèrdua dels seus éssers volguts.