Divendres passat dia 31 de maig la seu del COR va acollir, amb nombrosa assistència, la conferència 'El malbaratament  alimentari: un repte global que cal abordar des de casa’. Emmarcada en 'Més enllà de la gestió de residus: Iniciatives del COR contra el Canvi Climàtic', la investigadora de l'Institut Valencià d'Investigacions Agràries (IVIA), M. Ángeles Fernández, va tractar "els impactes del malbaratament alimentari ', mostrant la realitat del rebuig a nivell global i aportant claus per a la seua reducció. A continuació, les Ames de Casa Tyrius de Xàtiva oferien pràctiques receptes d'aprofitament, amb les que el públic assistent descobria com allargar la vida d'un aliment a través de receptes delicioses com un 'cruixent d'ous trencats amb bacallà' o un 'flam especial amb poma caramel·litzada '.
Des del COR afirmen que 'l'objectiu era servir d'inspiració en matèria d'aprofitament alimentari, unint l'experiència culinària de les Ames de Casa'.