L'Ajuntament d'Ontinyent ha obtingut una subvenció de 54.973€ del programa 'Emerge' de la Generalitat Valenciana que permetrà contractar 5 persones per a la realització de tasques forestals durant un període de sis mesos a jornada completa. 
En concret, l'ajuda, gestionada pel departament de Personal i Modernització, serà utilitzada per contractar un caporal forestal i 4 peons forestals que duran a terme tasques de neteja de muntanyes i zones forestals. 
La selecció de personal s'articularà a través del Servei Valencià d'Ocupació Labora. Per poder accedir a estes contractacions, les persones desocupades tindran que estar inscrites en Labora i tindre actualitzada la seua demanda d'ocupació. El regidor de Personal, Pablo Úbeda, destacava que "des del govern d'Ontinyent no anem a perdre cap oportunitat de crear llocs de treball de manera directa o indirecta. Amb esta subvenció, podrem contractar cinc persones, que se sumaran en a les més de 300 contractacions directes que hem realitzat en els últims anys". 
Les persones interessades tindran que estar inscrites com a demandants d'ocupació en els espais LABORA. Per al lloc de caporal forestal, el Codi d'Ocupació és 64101022; mentre que per als quatre peons forestals, el codi d'ocupació és 95431028. Hi haurà que revisar la demanda d'ocupació en LABORA per tindre els codis d'ocupació dels llocs sol·licitats. El termini per presentar sol·licitud és fins el pròxim dimarts, 10 d'octubre, dia inclós.