Al voltant de 300 persones van participar aquest dissabte en l'activitat “Apadrina'm! Creixem junts”, que va permetre plantar prop de 90 arbres a l’antic abocador de La Clariana. L'activitat, que està impulsada per la regidoria de Sostenibilitat amb la col·laboració de la de Parcs i Jardins, donava la possibilitat de plantar un arbre les xiquetes i xiquets nascuts en 2013 i les seues famílies. 
Els i les assistents van estar recolzats per tècnics del departament de Medi Ambient, van plantar roures, carrasques, arbocers i garrofers en una sèrie de clots prèviament preparats per a facilitar la plantació i garantir el seu èxit. L'Ajuntament d'Ontinyent tindrà cura d'estos arbres, però s’animava a totes i tots a participar d’esta cura i fer un seguiment de l’evolució dels exemplars plantats.
L'alcalde d'Ontinyent, Jorge Rodríguez, junt al regidor de Parcs i Jardins, Manuel Cuesta i la regidora de Sostenibilitat, Patricia Folgueras, van participar a l'activitat que, segons destacava la regidora “permet involucrar als menuts en la conservació i estima a l'entorn en una edat molt adequada. Ells i elles participen en la creació de nous pulmons verds a la ciutat mentre descobreixen la importància de tenir cura del medi ambient, que és fonamental per al futur de les nostres ciutats”, manifestava.