L'Ontinyent torna de buit de Castàlia, tot i que s'ha sobreposat a una pena màxima que convertiria Lolo en el minut 57 de joc. En el primer temps hi havia hagut alternança en el joc i la posessió després d'uns primers compassos d'iniciativa local, els de Mullor han acabat millor el període però en el segon el gol de Lolo ha complicat les coses. El tècnic ontinyentí ha apostat per posar tota la llenya al foc i l'empat ha estat molt prop però suposa tornar a casa sense punts i cedint tan sols una posició, ja que el Novelda ha caigut en Bunyol davant qui serà el proper rival ontinyentí a casa.
En la represa els albinegres han reprès el seu paper de locals amb la primera acció de perill, quan en el 47' Chema s'ha plantat en els límits de l'àrea i ha optat pel tir directe, que ha eixit desviat. La reacció l'ha portada Rafeta dos minuts després, quan ha guanyat l'esquena a la defensa local i en posició franca ha llançat elevat. I en el 56' una jugada que ha acabat embolicant-se ha culminat amb una pena màxima sobre Chema en l'àrea ontinyentina, s'ha encarregat de llançar des dels onze metres Lolo i no ha perdonat, posant l'1-0 al marcador.
El gol ha servit de reacció total per als blanc-i-negres, que han aprofitat per donar entrada a Iván Cassano per José Antonio Soler. Precisament d'Iván naixia la següent ocasió, encetant prop de l'àrea una jugada que ha acabat en rebuig de Ximo Forner. En el 62' Cristo rematava una centrada de Doménech, massa desviat.

En el 65' Mullor ha donat entrada a Francesc per Xato, que tenia targeta groga, provocant l'acumulació d'homes en atac que han acabat tornant boja a la defensa local però sense la sort de perforar la porteria. Amb espais, els de Manu Calleja també han tingut opcions, com la del 68', quan Chema ha culminat l'atac local i la seua passada de la mort Marenyà l'ha rematada desviada. En el 77', baló caigut a Francesc, que controlava per baix i regatejava, malauradament la rematada final eixia desviada.

En el 81' l'ocasió ha estat per a Cristo, que es plantava sol davant Carlos Sabater a passada en profunditat, però ha vist com el porter arribava abans per rebutjar lluny. A continuació, l'intent ha sigut de Rafeta, que ha provat el gol olímpic des del córner i ha vist com Marenyà rebutjava el baló en línia de gol. En el 85' l'ocasió ha estat per a Doménech però un defensa ha tallat el seu tir per baix. Dos minuts després, altra jugada trenada acabava amb passada de Rafeta al segon pal i la parada de Carlos Sabater a tir fluix d'un atacant blanc-i-negre.

L'última del partit, ja en el minut 88, ha estat per a Cristo, que ha pentinat una falta treta per Doménech, i no ha trobat cap company. Els minuts d'afegit s'han esgotat sense res ressenyable i la derrota té un sabor agredolç, ja que la imatge de l'equip segueix en la línia de l'oferida fins ara i es manté el gol-average particular guanyat amb els castellonencs. Malauradament els aficionats que han acompanyat als jugadors no han pogut gaudir d'una festa completa, però hi haurà una nova oportunitat a casa davant el CD Buñol, que ha guanyat al Novelda CF. L'encontre es disputarà diumenge a les 17:00 en El Clariano.