L'Ontinyent ha aconseguit una meritòria victòria que li dóna la passada a la segona ronda de la promoció per l'ascens a Segona B. L'1-1 del partit d'anada l'ha revertit l'Ontinyent amb un gol de penal d'Alberto Abengózar en la segona part .
Amb Iván Cassano com a principal novetat en l'onze inicial respecte al partit d'anada, l'Ontinyent ha tingut en el 17 una ocasió per mitjà d'una rematada de Cristo García després d'un mal rebuig de la defensa. L'equip local ha contestat per Álex Fernández. Ara bé, les dues ocasions més clares de la primera part han sigut per al Terrassa, amb dues pilotes a la fusta, una en el 35 per part de Joan Grassa i un altra en el 38 per part de Velillas. Sense gols s'ha arribat al descans.

En la represa, l'Ontinyent ha seguit molt ben situat en el camp, amb molt de sacrifici en defensa i intentant buscar el gol que obrira l'eliminatòria. El gol bé ha pogut arribar per mitjà d'una gran acció de Fuentes, però la rematada de Cristo ha eixit desviat per poc.
El gol ha arribat en el 61, després d'un penal que Alberto Abengózar ha transformat. L'Ontinyent ha pogut ampliar el marcador, però el mà a mà d'Abengózar amb el meta Ortega ha sigut favorable per al porter local.
A pocs minuts per al final, el Terrassa ha donat entrada a Raúl Torres, el seu màxim golejador, per a buscar l'empat, però l'Ontinyent no ha permès quasi ocasions. Miguel Ángel Mullor, per la seua banda, ha donat entrada a Rafeta, que ha ocupat el lloc de Cassano, i posteriorment ha sigut Doménech el que ha deixat el seu lloc a Xato Albert, per a reforçar la defensa.
Els cinc minuts de temps afegit s'han fet llargs per als aficionats de l'Ontinyent presents a Terrasa, que han esclatat d'alegria en sentir el xiulit final, mentre l'afició local ha protestat molt l'actuació arbitral.