Contundent golejada la que va rebre l'Ontinyent CF en el feu del Badalona per 4 gols a 1 en un encontre marcat per l'efectivitat a pilota parada dels catalans. L'engruixat resultat deixa un nadal preocupant en el si del club de La Vall d'Albaida.
La primera part va transcórrer amb domini posicional del Badalona que no aconseguia crear perill. En una de les eixides de pilota de l'Ontinyent acabat de passar el primer quart d'hora el Badalona va tindre la primera gran ocasió després d'una pèrdua en defensa dels valencians que va aprofitar Natalio per a plantar-se al mà a mà amb Craviotto, però el porter va eixir ràpid als peus del davanter per a detindre el perill. L'Ontinyent va tindre alguns tímids acostaments a l'àrea rival, però la defensa i Morales van frenar sense problemes. La més clara de l'Ontinyent en la primera meitat la va tindre en les seues botes Tito Malagón, però Morales va tornar a estar segur. Quan tot feia indicar que el 0-0 inicial seria el resultat al descans, Boniquet va efectuar un gran tret de falta per a posar per davant als seus.
Lluny d'afonar-se, l'Ontinyent va tornar dels vestuaris amb ganes de lluitar, i en la primera ocasió Tito la va posar des de l'esquerra per a l'arribada des de la segona línia de Soler que va igualar el partit amb una forta volea. Malgrat l'inici somiat, el Badalona tornaria a posar-se per davant en transformar Iván Agudo un penal en el 54. El colp va fer dubtar a l'Ontinyent que, malgrat tindre l'esfèric i dominar la possessió, no aconseguien inquietar a Morales, ni Javi Zarzo que va llançar a les mans del porter ni David Torres que va disparar alt. En el minut 80 de nou Iván Agudo posava el tercer amb un altre llançament magistral de falta per a donar tranquil·litat als locals després de 6 partits sense guanyar. Abans d'acabar el partit, fins i tot Craviotto, el que mai falla, va tindre un greu error que va aprofitar Natalio per a posar el quart i tancar una dolorosa derrota abans de Nadal.
L'Ontinyent CF passarà unes complicades vacances nadalenques en llocs de descens amb 18 punts. En la posició 17 els de Vicente Parras tanquen el descens, encara que estan a tan sols 1 punt de la salvació. Temps per a pensar, reflexionar i parar una dinàmica que no feia convidar a l'optimisme.

Fitxa tècnica:
CF Badalona: Morales, Simón, Robusté, Moyano, Dani Hernández /Escudero 77'), Estellés, Marc Carbó, Boniquet (Aly 74'), Nana, Iván Agudo (Moha 83') i Natalio.
Ontinyent CF: Craviotto, Albiol (Zarzo 57'), Monreal, Enrique, Carbonell, Álex Felip (Henrique 65'), Juanan, Soler, Machado (Javi Llor 81'), Tito Malagón i David Torres.
Gols: 1-0 Boniquet (45') 1-1 Soler (48') 2-1 Iván Agudo (P) (53') 3-1 Iván Agudo (80') 4-1 Natalio (92').
Àrbitre: El col·legiat Josué Barrera Santana va amonestar als locals Marc Carbó, Moyano, Iván Agudo i Moha i als visitants Machado, Carbonell, Torres, Albiol i Enrique