L’ontinyentina Eva Ferrero Navarro es va desplaçar el cap de setmana passat fins a la Institució Firal Alacantina (IFA), per a participar en la Convenció Internacional del Tatuatge d’Alacant.
Un tatuatge de Dragon Ball de mitja cama li va valdre el tercer premi en la categoria de color. Va ser una peça molt costosa, que va requerir 20 hores de treball, repartides en els tres dies que va durar la convenció. La tatuadora va voler agrair al client, el també ontinyentí Juanma Ruiz, la seua col·laboració, ja que sense ell “no haguera estat possible”. L’ontinyentina destaca “l’altíssim nivell” dels més de 260 tatuadors que van participar en este convocatòria.
El pròxim mes de gener Eva Ferrero participarà en la Golden State Tattoo Expo California, de Los Ángeles, un dels events més importants del món en este sector. A més, en març estarà en el Dubai Hills Tatto, un estudi de “gran prestigi”, explica l’ontinyentina, i en el mes d’abril participarà en la Women ink Love, primera convenció de dones tatuadores, celebrada en Espanya. Si 2019 ha sigut un any destacat, 2020 espera que siga un any encara més especial si cap.