L'Associació de Comerços i Serveis IN va presentar ahir la seua nova campanya comercial, que porta per títol '#ClickalComerçin', que tindrà lloc del 21 de setembre fins al 21 d'octubre, amb la col·laboració de l'Ajuntament d'Ontinyent, Caixa Ontinyent i la Conselleria d'Innovació, Indústria, Comerç i Turisme.
A la presentació va acudir la presidenta de Comerç IN, Ana Ferrero, i membres de l'entitat; així com representants de l'Ajuntament d'Ontinyent i Caixa Ontinyent.
Des de Comerç IN van explicar que, per a participar en la campanya, tots els clients que realitzen una compra superior a 10€ en qualsevol dels establiments adherits a Comerç IN podran pujar una foto a les xarxes socials relacionada amb la seua compra i entraran en el sorteig d'un premi de 1.000€, dos premis de 500€, dos premis de 250€ i cinc premis de 100€.
A més, si la compra per la qual el client ha pujat la foto ha sigut pagada amb targeta de Caixa Ontinyent, es podran duplicar qualsevol dels premis que li toquen en el sorteig. Així, si, per exemple, el client ha guanyat el premi de 1.000€, per pagar amb la targeta de Caixa Ontinyent, aconseguirà 2.000€.