Correos àmplia el seu horari des de hui en l'oficina d'Ontinyent, situada al carrer Literat Fra Luis Galiana, 1-3. Esta millora suposarà que l'oficina obrirà les seues portes de manera ininterrompuda des de les 08.30 hores fins a les 20:30 hores, incrementant el seu horari respecte a les últimes setmanes.
Esta mesura millorarà el servei per als habitants del municipi  que podran acudir a esta oficina a realitzar les seues gestions en horari de vesprades, facilitant als clients de Correus la recollida dels seus enviaments, si estan absents dels seus domicilis, durant les hores habituals de repartiment.
L'oficina de Correos a Ontinyent ofereix una gran varietat de productes i serveis que faciliten el dia a dia de la ciutadania com la possibilitat d'adquirir la targeta prepagament, realitzar serveis de la DGT, ingressar i retirar efectiu, telefonia i internet, adquirir llibres, Paq Bicicleta, pagament de rebuts i tributs, venda de balises, canvi de divises, serveis de llum i gas, venda d'entrades, Paq Maleta, Correus Market, Embalatges Línia Boscos, Citypaq, registre electrònic de l'Administració, targetes regale, segells, vot per correu, Paq Peregrino, enviament de paquets, bústia de vacances, enviament de diners, identificacions per a mascotes, pantalles de promoció, etc.
En la seua vocació de facilitar el dia a dia de la ciutadania, les oficines de Correos ofereixen importants serveis financers com la Targeta Correos Prepagament, una targeta de dèbit i de prepagament que permet als usuaris realitzar pagaments en comerços físics i en línia de tot el món, retirar efectiu en caixers automàtics i en qualsevol oficina de Correus, així com l'obertura d'un compte amb un IBAN espanyol. 
També és possible adquirir els distintius mediambientals de la DGT Trànsit que classifiquen els vehicles segons la seua eficiència energètica. L'any passat Correos va emetre prop de 746.000 distintius.