Bones notícies per a la gastronomia ontinyentina. Els restaurants Tinell de Calabuig i Sents Restaurant Gastronòmic han renovat un any més el seu Sol de la Guia Repsol
La Guia Repsol té per objectiu ficar en valor la riquesa de la gastronomia espanyola. El seu equip d’inspectors valoren el treball de restaurants ubicats en tota Espanya, i enguany més que mai en temps de pandèmia, han valorat l’esforç d’aquells establiments que han lluitat per seguir avant i reiventar-se. 
Valoren paràmetres com l’experiència integral del client, l’ús de productes de proximitat, o la capacitat tècnica de la sala. En concret, tindre 1 Sol Guia Repsol significa que l’establiment té qualitat en el seu producte i la intenció d’elaborar una cuina honesta i coherent que anirà creixent”, que “compta amb un servei de qualitat atent i professional, així com amb una bodega amb inquietuds, justifica fer quilòmetres o parar a conèixer en mitat d’un viatge”, assenyalen des de Guia Repsol
Tant des del Tinell de Calabuig, Rafa Calabuig, com els germans Santi i Ximo Prieto de Sents Restaurants, on són a més posseïdors d’una estrela Michelín, han mostrat el seu agraïment i asseguren que continuaran lluitant per a seguir creixent.