El nou gerent del departament de salut Xàtiva-Ontinyent, Juan Manuel Campos Cervera, es presentava aquest divendres a l’alcalde d’Ontinyent, Jorge Rodríguez. En una reunió que tenia lloc a l’Ajuntament, i a la qual també asistien la regidora de Sanitat, Paula Soler, la directora de l’Hospital d’Ontinyent, Mª José Dasca, i diverses membres de l’equip del departament de salut, l’alcalde i el nou gerent mantenien una primera presa de contacte i acordaven mantenir reunions periòdiques per abordar qüestions relatives a l’atenció que es presta al departament a través dels centres de salut, els d’especialitats i els hospitals de Xàtiva i Ontinyent. 

Jorge Rodríguez valorava positivament esta primera pressa de contacte amb el nou gerent, a qui li mostrava la seua “total i absoluta predisposició per treballar colze a colze i col·laborar en allò que siga necessari per millorar i atendre adequadament una qüestió tan important per a totes i tots com és l’atenció sanitària a la ciutadania”, remarcava l’alcalde d’Ontinyent.

El nou gerent, designat pel conseller de Sanitat, Marciano Gómez, és especialista en Oncologia Mèdica i ha exercit aquesta especialitat a l’hospital Arnau de Vilanova com a cap de secció. Campos Cervera és màster en Direcció i Gestió Sanitària i ha estat professor associat en la Universitat Catòlica, i ha ocupat els càrrecs de subdirector mèdic de l’Hospital Arnau-Llíria i director mèdic de l’Hospital la Ribera.