L'Ambaixada mora, a càrrec de la comparsa Moros Berberiscos, ha omplit els carrers d'Ontinyent de color i exotisme. El boato ha combinat esquadres amb elegants i espectaculars dissenys amb altres elements, com la dansa, el foc i la presència d'animals com els dromedaris. Així, després de quatre esquadres especials han fet aparició quatre dromedaris, que donaven pas al següent bloc, amb altres dos esquadres especials i un espectacle de foc que traçava distintes formes amb les flames que eixien del sòl.
El boato de l'ambaixada dels Moros Berberiscos ha comptat amb tres ballets. D'una banda, Òpera ha posat en escena la coreografia “La mesquita azul”, que constava de tres parts: El Camino, per mitjà del foc; la dansa de Bollywood i la mesquita, amb 18 ballarines que la rodegen amb els seus ritmes i color. Per part del ballet Masters, la creació portava el nom de “Jambo”, en la que evocava l'essència d'África, amb la seua bellesa exòtica, les seues formes i la seua senzillesa. D'esta obra destacaven les 30 màscares, dissenyades expressament per a l'ocasió. La dansa estava inspirada en les danses tradicionals de Burindi. El tercer ballet ha sigut a càrrec de l’Associació de Balls de Saló Ontinyent.
L'ambaixadora i la banderera, Ángela Montés i Mª Carmen Tomás, han entrat triomfals a Ontinyent acompanyades per la seua escorta.