L’alcalde d’Ontinyent, Jorge Rodríguez, visita el pis pilot de l’edifici Bazar 95 que permetrà crear 17 habitatges de lloguer al Carrer Major. El projecte està executant-se amb una inversió total de 2’25 milions d’euros comptant amb una subvenció de 525.000 € del programa ARRUR de la Generalitat Valenciana, l’Ajuntament d’Ontinyent i el Ministeri de Transport, Mobilitat i Agenda Urbana. 
Durant la seua visita, Rodríguez ha manifestat que no és suficient amb urbanitzar els barris, sinó que cal també dotar-los de vida i revitalitzar-los, i ha afegit que este edifici és una mostra d’eixa aposta des de la col·laboració públic-privada.
L’edifici, construït per Guerola SL per a la promotora Edificio Bazar 95 SL, amb Vicent Palop com a arquitecte, comptarà amb 17 habitatges de diferents característiques: 9 de 2 habitacions, 4 d’1 habitació, 2 àtics i 2 lofts. Tots seran de lloguer i amb possibilitat de tindre garatge i traster. A més, tindrà la certificació internacional de sostenibilitat “Breeam”, i aposta per l’eficiència i l’estalvi energètic, així com per diverses característiques que permeten un millor ús per part de persones amb diversitat funcional. 
Des de l’empresa constructora, Pepe Guerola remarcava el caràcter pioner de l’edifici: “Un gran projecte mediambientalment sostenible, que dotarà de més vida al Carrer Major i que sols ha estat possible gràcies a comptar amb el suport de l’Ajuntament d’Ontinyent i Caixa Ontinyent”. El comercialitzador de la promoció, Albiñana Soluciones Inmobiliarias, compta ja amb més d’una trentena de persones interessades a visitar l’edifici.
El regidor de Territori, Joan Sanchis, posava en valor el treball per promoure la rehabilitació que ve fent l’Ajuntament d’Ontinyent des de 2013, posat que des d’eixe any “s’han aportat més de 6 milions d’euros en subvencions per a generar una activitat de regeneració i rehabilitació urbana d’entre 16 i 18 milions d’euros, un treball intens i una aposta ferma pel nostre patrimoni en la qual hem estat pioners en molts aspectes”, remarcava.