Set del matí d'un dia de novembre. En el forn Sant Josep d'Ontinyent, un dels més antics de la ciutat, es posen a la faena per preparar un dels plats més tradicionals de la ciutat, la coca de Fira. 
Molt s'ha parlat d'ella, però poc dels protagonistes que la fan possible, les persones que treballen als forns.
Des del forn Sant Josep expliquen que enguany, com que ha plogut prou, la temporada de pebrassos ha sigut bona. "El forner pasta les coques i les deixa ja mig cuites, i quan arribem nosaltres preparem tots els ingredients, netegem els pebrassos i les carxofes", explica Verónica Saíz, encarregada del forn Sant Josep. A continuació, es posa la sal i les coques van al forn, però sols fins que estan un poc cuites, moment en el qual les trauen del forn i la deixen preparada. Després "sols hem d'esperar a que vinga el client, la posem 10 minuts al forn i queda deliciosa", explica.
Des del forn Sant Josep confirmen que enguany les comandes de coca s'han incrementat en comparació als anys anteriors al covid.