La Setmana Santa ontinyentina despedix a Vicente Benavent Reig, qui va ser president de la Junta de Germanors i Confraries des de 1998 a 2001. 
Des de l'entitat, des d'on han lamentat la pèrdua, expliquen que va ser amb Vicente Benavent amb qui es van establir les bases definitives del que és ara la Junta, “ens va impulsar i ens va donar la força necessària per a continuar creixent”, destaquen. 
Durant el seu mandat es va celebrar l'Exposició i Processó Diocesana a la nostra ciutat, amb un èxit total d'organització i participació, on van participar més de 2.800 confrares en la processó de germandats valencianes. 
“Era una persona amable, que tots els anys rebia amb gran alegria la nostra invitació com a president honorífic d'aquesta junta per a participar en els actes de la presentació del cartell i programa, i del pregó”, expliquen des de l'entitat. 
Des de la Junta de Germandats i Confraries han volgut transmetre el seu més sentit condol a la família. “El trobarem a faltar. Vicente Benavent Reig, descansa en pau”, han conclòs. El soterrar tindrà lloc demà dijous, 26 de novembre, en l’esglèsia de Sant Josep.