Els carrers d'Ontinyent van acollir ahir diumenge la segona edició de la Cursa de la dóna, una prova que en aquesta ocasió va aconseguir 1.700 inscrites, xifra que supera les 1.400 de la primera edició.
La carrera, que té com a objectiu fomentar l'esport femení i visibilitzar-lo, va començar enguany des de l'avinguda Sant Francesc, a l'altura de l'aparcament de Paduana, la qual cosa va permetre tindre més espai per a totes les activitats que es van programar abans i després de la carrera.
L’atleta del C.A. Cárnicas Serrano Natacha López, amb un temps de 22 minuts i 24 segons, va ser la guanyadora. Les participants podien completar corrent o caminant un recorregut de 5.000 metres. La prova va estar acompanyada de punts d'animació, massatgistes, avituallament i regals per a les participants. A més, abans de l'inici de la cursa, es va celebrar una clase de Zumba i es va comptar amb l'actuació musical en directe de “Grupo Eñe”.