L’ontinyentí José Montero Soriano, de 24 anys, serà un dels 10 ballarins (5 xics i 5 xiques) que actuaran en la gala Telepasión 2017 de TVE1, la nit de Nadal.
'Telepasión 2017, el musical' és un programa nadalenc que emet tots els anys La 1 de TVE la nit del 24 de desembre (després del discurs del Rei), en el qual participen més de 90 cares conegudes de RTVE. Aquest any, aquesta gala retrà homenatge als grans musicals de la història del cinema, com ‘Cabaret’, ‘Moulin Rouge’, ‘Dirty Dancing’, ‘Los caballeros las prefieren rubias’, ‘Cantando bajo la lluvia’ o ‘Sister Act’, i el musical de La La Land com a fil conductor. Està dirigida per Juan Luis Iborra, i el ballet del qual l’ontinyentí forma part, està dirigit per la coneguda coreògrafa Lola González (va participar en ‘Fama, a bailar!’, del canal Cuatro).
El ballet ha estat creat després d’un càsting amb centenars de persones, en el qual el procés de selecció curricular i la prova final de dansa, realitzada a Madrid, determinaven la composició del ballet, amb cinc xics i cinc xiques (10 ballarins). En estos moments José es troba a Tailàndia, molt il·lusionat amb aquesta oportunitat.

Amb la col·laboració de la Conselleria d'Educació, Investigació, Cultura i Esport. Generalitat Valenciana.