La marca de peces tècniques esportives Lurbel continua apostant pel consum d'energia verda o 100% procedent d'energies renovables. Per a això, l'empresa compta amb una planta fotovoltaica en la coberta de les seues instal·lacions a Ontinyent (València) amb una potència de fins a 100kW i capaç de proveir el 25-30% del consum total d'energia.
A més, Lurbel ha apostat per una comercialitzadora que garantisca que la resta de subministraments d'energia provinga de fonts de producció d'energia renovable: instal·lacions eòliques, fotovoltaiques, hidràuliques o biomassa. D'aquesta manera, busquen afavorir la producció d'energia neta i reduir l'ús de fonts de producció d'energia contaminants com el carbó o el petroli.

Renovació del segell “Calculo + Reduzco” 
En 2019, el Ministeri per a la Transició Ecològica i el Repte Demogràfic li va concedir a la marca el segell “Calculo” després de mesurar la petjada de carboni durant el període de 2017 a 2019. Lurbel va aplicar mesures per a reduir les seues emissions i en 2020 se'ls va atorgar el segell “Reduzco”, el qual han aconseguit mantindre durant l'exercici de 2021.
El Brand Manager de Lurbel, Javier Lurbe, explica que els pròxims passos són “continuar aplicant mesures per a seguir reduint al màxim les emissions i compensar-les mitjançant projectes de reforestació, generació d'energies renovables o conservació d'ecosistemes”.