La huitena edició d'Ontiboda Showroom calfa motors amb grans novetats per a la seua celebració els pròxims 20, 21 i 22 de setembre. Enguany, com a gran notícia, els organitzadors d'aquesta fira de celebracions s'enorgulleixen de poder tornar a celebrar-la en l'espai on va començar en les seues dues primeres edicions.
“L'Hotel Kazar ha sigut sempre el nostre espai preferit per a un esdeveniment com aquest, i al què millors resultats hem obtingut”, remarca Ana Belda, promotora i organitzadora. I és que, després del canvi de direcció de l'hotel, les negociacions s'han tornat a obrir. “Ontiboda és un esdeveniment únic a la nostra ciutat i amb un gran potencial comercial, tant a nivell local com intercomarcal. Sens dubte, és un plaer per a nosaltres acollir aquesta fira”, destaca Vicente Gandia, encarregat de la direcció de l'hotel.
Amb les dates i la ubicació confirmades, Ontiboda 2019 arranca amb força aquesta edició, carregada de novetats i tendències en el sector nupcial, però sense deixar de cobrir tot tipus d'esdeveniments: des de comunions i batejos, fins a graduacions o esdeveniments empresarials.
Una altra novetat d'enguany serà la possibilitat de reservar un passe VIP sense cap cost, tenint així accés avantatges exclusives en la fira. Aquest pot reservar-se enviant un email a l'organització (info@ontiboda.com) o contactant amb aquesta a través de la seua web (www.ontiboda.com) o les seues xarxes socials.
La llista d'expositors participants en aquesta edició es farà pública en els pròxims dies en la seua pàgina web, en el seu perfil d'Instagram i en Facebook, on també es podran seguir totes les novetats.
L'entrada a l'esdeveniment serà totalment gratuïta, i podrà visitar-se en la seua inauguració el divendres 20, de 16.30 a 21.30 hores, o durant el cap de setmana, de 10.30 a 14.30 hores en horari de matí, i de 16.30 a 21.30 hores en horari de vesprada.