L’Ajuntament d’Ontinyent oferirà durant 5 caps de setmana el servei de bus “Els diumenges a la Platja”, una iniciativa de la regidoria de transport posada en marxa com a com a suport a la mobilitat sostenible i independent de les persones. Amb aquest bus extraordinari, fletat de la mà de les regidories de Transport i Turisme, la ciutadania pot desplaçar-se a la platja de Gandia a preu reduït al preu simbòlic de 5 euros per al viatge d'anada i tornada.

El regidor de Transport, Jordi Vallés, explicava que “després d’iniciar-se l’activitat els diumenges del mes d’agost, i davant la bona acollida, a les dues últimes edicions l’Ajuntament ha ampliat aquest servei també al mes d’agost”. La regidora de Turisme, Mª José Alhambra, destacava que “és una iniciativa que permet desplaçar-se a la platja a persones que no tenen possibilitat o independència per fer-ho, però també a persones a les que simplement els resulta més còmode o prefereixen anar de manera més sostenible que en cotxe”. 

Els desplaçaments estan programats per als diumenges 14, 21 i 28 de juliol; i 4 i 11 d’agost, sempre amb eixida des d’Ontinyent a la parada de bus situada al recinte firal, darrere del Centre de Salut de l’Avinguda d’Albaida, amb tornada a les 19:00 hores des de Gandia. Els tiquets al preu de 5 euros per persona es podran replegar de dilluns a divendres a la Casa de Cultura en horari de 10 a 14 hores, podent ampliar-se la informació al telèfon 634798894.