Ontinyent compta des de hui dimarts amb un renovat accés des de la CV-81 a la zona sud de la ciutat. Es tracta d’un punt on la intensitat mitjana és de 12.296 vehicles al dia, i al qual s’ha donat solució amb una nova glorieta de 24 metres de diàmetre exterior i 16 d’interior que facilitarà l'entrada al nucli urbà, segons expliquen fonts municipals. Les obres també han inclòs la continuïtat de l'itinerari per als vianants, l’adequació dels passos de vianants a la normativa d'accessibilitat i la substitució de les escales que donen accés a la passarel·la metàl·lica existent per rampes adaptades. L’actuació serà completada en les properes setmanes amb l’obertura de les millores efectuades al costat de la passarel·la que recau a l’institut l’Estació. 
Igualment, s’ha aprofitat per reordenar el trànsit als carrers de l’entorn seguint les indicacions del Pla de Mobilitat Urbana Sostenible (PMUS), ja que el nou accés a Ontinyent des de la carretera CV-81 modificarà també l’estructura del trànsit de Comte Torrefiel. D'esta manera, dita avinguda que ara és de doble sentit passarà a ser de sentit únic i serà l'entrada a la ciutat des de la CV-81. Amb esta modificació, serà el carrer Jaume I El Conqueridor el d'eixida cap a la CV-81. “Amb estos canvis es crearà un “anell” que millorarà la connectivitat entre El Llombo amb la ronda sud”, destaquen fonts municipals. 
Ha visitat la finalització de les obres este matí consellera d'Habitatge, Obres Públiques i Vertebració del Territori, María José Salvador. La Generalitat ha invertit més de 720.000 euros en este projecte.