La Conselleria de Sanitat i Salut Pública ha fet oficials les noves dades de covid-19 per municipi, unes dades que deixen a Ontinyent en la xifra més baixa des del 18 de setembre.
La capital de La Vall d'Albaida registra en els últims 14 dies un total de 43 resultats covid-19 positius, unes xifres que augmenten a 390 els contagis acumulats en el municipi des de l'inici de la pandèmia el mes de març passat.
Cal destacar que a pesar que les xifres recullen fins a les dades d'ahir, dilluns 12 d'octubre, la possible repercusió del pont de 4 dies encara no s'inclou en aquestes xifres, per la qual cosa caldrà esperar encara uns dies per a confirmar aquesta tendència d'unes xifres que a Ontinyent no eren tan baixes des del 18 de setembre, quan aquell dia es van confirmar 42 covid-19 positius.
Amb el descens continuat de Benigànim, que actualment compta amb 2 positius per covid-19 en els últims 14 dies, L'Olleria passa a ser la segona localitat amb més positius amb 4, i ahir mateix es va confirmar un brot de 3 positius, d'orige social.