La finca la Clariana d'Ontinyent ha acollit hui dimecres l'assemblea extraordinària en la qual s'ha fet oficial la renovació de Pepe Serna com a president de la patronal tèxtil valenciana, ATEVAL. A l'acte han assistit el president de la Generalitat, Carlos Mazón; el secretari autonòmic d'Industria, així com la directora general d'Internacionalització, Ester Olivas i nombrosos alcaldes de les comarques centrals, a més de socis d'ATEVAL i representants del món econòmic i social valencià.
Després de la presentació del balanç d'ATEVAL dels anys 2020-2024 ha sigut el moment de la presentació del projecte 2024-2028, així com de l'informe sobre el sector tèxtil valencià.Com és costum, l'acte ha inclòs una conferència, que enguany ha sigut a càrrec de José Esteban, rector de la UPV, que ha versat sobre la relació ens el món universitari i l'empresarial.


Ha clausurat l'acte el president de la Generalitat, Carlos Mazón, qui ha destacat la llarga trajectòria d'ATEVAL, que va ser la primera entitat inscrita al registre d'associacions.

Comersan, premi a la trajectòria empresarial
L'acte ha servit també per a entregar el premi a la trajectòria empresarial, que enguany ha recaigut sobre Comersan, firma tèxtil fundada en 1969, dedicada al disseny i fabricació de teixits exclusius d'alta qualitat per a la tapisseria, decoració i roba de llar.