Una total falta d'escrúpols sembla estar darrere de la menyspreable acció duta a terme per una dona, segons sembla veïna d'Ontinyent, que es va valdre de la bondat i bona fe de José Enrique Aparisi Calabuig, per a robar-li 1.300 euros del seu compte corrent. Tot va ocórrer diumenge passat. José Enrique que té 45 anys d'edat i es desplaça en una cadira de rodes mecanitzada, a conseqüència de la seua discapacitat produïda per un vessament cerebral en el moment de nàixer, que li va provocar greus seqüeles per a tota la vida. Encara que natural i veí d'Aielo de Malferit, José Enrique es desplaça quasi diàriament a Ontinyent on és molt conegut i volgut, ja que a la nostra ciutat sol vendre loteria.
Fa uns dies una plorosa dona el va abordar dient-li que no tenia diners per a alimentar als seus fills, que tenien gana i no podia donar-los res, la qual cosa va moure a José Enrique a fer-li lliurament dels seixanta euros que portava damunt. Una generositat que no va fer més que despertar la cobdícia més absoluta i desvergonyada per part de la dona que va rebre tan extraordinària ajuda prestada per una persona amb les dificultats que afecten a José Enrique. 
Diumenge passat José Enrique es trobava en el Centre Comercial El Teler quan va ser abordat de nou per la indivídua que ja li havia sablejat dies abans 60 euros. En aquesta ocasió va tornar a insistir-li que no tenia res per a donar-los menjar als seus fills, per la qual cosa requeria de la seua generositat una vegada més. José Enrique li va dir que no portava res de diners damunt, però donada la seua natural bondat no va tindre inconvenient a dir-li que anirien a un caixer automàtic i li donaria vint euros. Així ho van fer, dirigint-se a un caixer de Caixa Ontinyent situat en la plaça de la Concepció. Una vegada allí es va valdre de les seues habilitats per a despistar a José Enrique dient-li que s'anava a preparar el menjar als seus fills, emportant-se la seua targeta. Al moment, José Enrique va reparar que la dona no li l'havia tornat, sospitant, a més, que podria recordar el PIN de la targeta ja que li l'havia facilitat. Per més que José Enrique es va afanyar per donar compte de la sostracció de la seua targeta, la dona ja havia efectuat tres extraccions, dues de cinc-cents euros i una de tres-cents.
Presentada la corresponent denúncia, la policia ha iniciat ja una investigació amb la finalitat d'identificar a l'autora d'aquesta estafa per a la qual es va valdre del bon cor de José Enrique.