L’Ajuntament d’Ontinyent completarà la comunicació amb carril bici del nucli urbà amb el polígon de Sant Vicent a través de la CV-650, coneguda com la “carretera de València”. Es tracta d’una de les actuacions que executarà enguany el consistori amb ajuda de l’IVACE, que contemplen una inversió total de 600.000 euros als polígons del Pla, Sant Vicent i Casa Balones.
En aquest cas, el consistori ha tret a licitació les obres amb un pressupost base de 239.616 euros IVA Inclòs, per a una actuació que permetrà completar les obres ja executades al carril ciclopeatonal que actualment finalitza a l’antiga fàbrica de tèxtils Aparicio, completant dit vial reprenent l’obra des de l’antiga fàbrica fins al carrer Melcior Torró, en l’entrada al Polígon Sant Vicent. L’actuació també contempla l'ampliació de l'enllumenat públic i la millora de la senyalització del polígon i la carretera. 
El regidor de Territori, Joan Sanchis, destacava la importància d’una actuació “que ens permet no sols continuar amb les millores que venim fent per dotar de millors serveis a les nostres zones industrials, com a espais generadors d’activitat econòmica i ocupació; sinó també completar una millor comunicació per a vianants i bicicletes amb aquest Polígon, al marc de l’aposta transversal que fem des del Govern d’Ontinyent per afavorir una mobilitat més sostenible”, assenyalava.
Una volta finalitze el periode de licitació, s’espera poder tramitar l’adjudicació abans de l’estiu i que l’actuació puga executar-se abans de final d’any, amb un temps d’execució de tres mesos. Estos terminis que comparteixen les altres dues obres que es duran a terme enguany amb ajuda de l’IVACE, i que també es troben en periode de licitació: l’actuació al carrer Diables amb noves voreres i millores en l’enllumenat, jardineria, zona d’estacionament i pavimentació; i la millora de la xarxa d’evacuació d’aigües residuals del polígon industrial Casa Balones, que també servirà per millorar la xarxa de clavegueram del nou hospital.