Divendres passat, un home que circulava amb patinet per la carretera que puja al cementeri d'Ontinyent va patir un accident en el qual es va veure involucrat també un cotxe. El jove va patir un colp al cap i una contusió a la mà. Quan la policia va arribar el jove sagnava pel cap. Els serveis sanitaris li van atendre i també va arribar la Guàrdia Civil, que és la competent en esta demarcació. Segons fonts consultades, el turisme procedia del camí Alqueria La Sabata i s'incorporava a la pujada al cementeri, per on pujava el patinet.

Accident amb danys en dos turismes
D'altra banda, el capítol d'accidents es va completar amb un altre accident, en este cas, en el nucli urbà d'Ontinyent, al carrer Furs. Fonts consultades expliquen que un cotxe que baixava per José Simó Marín va xocar contra una fita i un cartell publicitari, a causa d'una col·lisió per part d'un altre turisme que s'aproximava per l'esquerra pel carrer Furs. Va ser necessària la presència dels equips de neteja per a retirar els cristalls. La fita va quedar inservible, igual que la pancarta publicitària.

Dos positius per alcoholèmia
La matinada del divendres al dissabte, una patrulla de la Policia Local d'Ontinyent va observar a un cotxe que circulava amb la llum llarga. En detindre-lo, ràpidament es van adonar que el conductor mostrava clars símptomes de conduir amb els efectes de l'alcohol. En la prova realitzada, el resultat va ser de 0'93 en la primera i 0'95 en la segona, per la qual cosa es va confeccionar un atestat per un delicte contra la seguretat en el trànsit.
Un altre segon cas d'alcoholèmia es va donar a Ontinyent la matinada del dissabte al diumenge, en l'avinguda Almaig. En este cas va ser la Policia Nacional la que va detectar al conductor i va sol·licitar l'etilòmetre de la Policia Local. La prova va donar com a resultat 0'91, per la qual cosa es va immobilitzar el cotxe.