Estimats ontinyentins i ontinyentines,
Després d’un temps d’anàlisi i reflexió sobre l’actual situació política a Ontinyent, pense que és el moment adequat per a posar fi a la meua trajectòria com a regidor quan acabe esta legislatura. No ha estat una decisió fàcil de prendre i serà el pas del temps qui determine si encerte o no, però ara mateix crec que és el més convenient.
És per això, que el dilluns 20 de febrer vaig informar a l’agrupació local del Partit Popular que, després de dos legislatures com a regidor de l’Ajuntament d’Ontinyent, no formaré part de la llista electoral que presente el Partit Popular d’Ontinyent a les pròximes eleccions municipals del 28 de maig. 
Durant estos huit anys al servici de la ciutadania d’Ontinyent, mai he fet distincions ni mirat el color polític d’aquelles persones o entitats que han necessitat la meua ajuda o  el meu suport. Crec que la política ha d’estar al servici de la ciutadania i no al revés. Per això, sempre he prioritzat actuacions per a millorar el benestar de les persones i les seues necessitats per damunt de les sigles o altres consideracions. 
El meu pas per l’Ajuntament d’Ontinyent s’ha centrat, sobretot, en impulsar i donar rellevància a la regidoria d’Enllumenat. Amb molt pocs recursos, he aconseguit actuacions importants com són el Pla de Passos Segurs o el de Manteniment de les Instal·lacions d’Enllumenat Públic, que han millorat la gestió de l’àrea i han fomentat la col·laboració de la ciutadania.
Altre tema al que li he dedicat temps i esforços, ha sigut la defensa del patrimoni arquitectònic d’Ontinyent. Nombroses han sigut les propostes per a pal·liar els problemes que pateixen els barris històrics de La Vila i El Poble Nou, destacant entre totes elles, l’accés a la fibra òptica, que cada volta està més prop.
Voldria agrair a tots els treballadors de l’Ajuntament d’Ontinyent i, en especial, als que formen part del departament d’Enllumenat Públic per la seua dedicació i implicació en el seu treball diari. Com no, felicitar també a la resta de membres de la corporació municipal pel seu servici i estima a la ciutat d’Ontinyent.
M’agradaria posar en valor el paper fonamental que té la premsa ontinyentina, per a que Ontinyent siga una ciutat plural, democràtica i amb esperit crític. 
A totes les persones que heu confiat en mi i m’heu donat suport, vos done les gràcies. Seguiré treballant d’una manera o altra per Ontinyent, la ciutat on he nascut, on m’he criat i a la que estime.