L'arquebisbe de València , monsenyor Enrique Benavent, presidia el dilluns en el Palau Arquebisbal la presa de possessió dels nous càrrecs com a Vicaris Episcopals. Així, Juan Melchor Seguí , anterior rector de Santa María d' Ontinyent i actual rector de la Basílica de la Mare de Deu dels Desemparats, prenia possessió com a Vicari Episcopal d'Evangelització, “una figura molt important en la Diòcesi per a coordinar la vida ordinària de les delegacions diocesanes i organitzar, animar i dur a terme els assumptes amb dimensió diocesana”, assenyalava l'Arquebisbe.
Seguí continuarà com a rector de la Basílica de la Mare de Déu dels Desemparats de València i cessa com a titular episcopal de la Rectoria VI “Xàtiva-Alcoi-Ontinyent”, en la qual és substituït per Víctor Camilo Bardisa Bito, que prenia possessió del seu nou càrrec, que compatibilitzarà amb la seua nova responsabilitat com a rector Abad de la parròquia Asunción de La nostra Senyora (Col·legiata) de Xàtiva.
Bardisa cessa com a Vicari Episcopal de la Rectoria IV i com a rector de la Nativitat de La nostra Senyora de Sagunt i administrador parroquial de La nostra Senyora del Bon Succés de Sagunt.