La Diputació de València, a través de l'àrea de Carreteres, invertirà un total d'1.503.783 euros en la millora de la seguretat en diverses vies de la demarcació de L’Alcudia de Crespins (AC-581). La inversió es materialitzarà en xicotetes actuacions distribuïdes al llarg de les comarques de La Costera, La Canal de Navarrés, La Vall d'Albaida i La Safor, i inclourà millores en sistemes de drenatge, sistemes de contenció, actuacions en glorietes urbanes, senyalització vertical i juntes de ponts, entre unes altres.
Les obres van donar començament el 18 de juny i tenen un termini d'execució de 10 mesos. De moment, s'han executat les actuacions corresponents a la substitució de juntes de ponts en les carreteres CV-555, en el punt kilométrico (pk) 3+690 del riu Sallent; la CV-649, pertanyent al riu Canyoles en el pk 1+520; la CV-641 del FFCC València-Alcoi en el pk 0+080; la CV-600 del riu Barxeta en el pk 8+150; la CV-611 del Barranc de la Xara en el pk 11+150 i finalment la CV-612 de la presa de Bellús en el pk 0+750.
També s'han iniciat les labors d'urbanització de la travessia de Quesa i els accessos al seu cementeri, pendent tan sol d'aglomerar i pintar. Les actuacions que de moment s'han dut a terme han anat encaminades a regular l'aparcament en la carretera, ja que els carrils de circulació s'utilitzaven com a aparcament.
Una altra de les actuacions que està duent a terme l'àrea provincial de Carreteres és la de la senyalització vertical de les vies, que pot estar obsoleta si té una antiguitat superior a deu anys. Així mateix, existeixen altres punts on es complementa o substitueix aquesta senyalització vertical, com en la CV-657 de Fontanars dels Alforins; la CV-580 entre Bicorb i Millars; en la CV-608 entre Llutxent i Pinet; el tram integral de la CV-680 entre Gandia, Almoines, Beniarjó, Benifá, Potries i Vilallonga; i la renovació de la cartelleria de la CV-654 a Fontanars dels Alforins i la CV-600 entre Xativa, Llocnou d'en Fenollet, Barxeta, Simat de la Valldigna i Benifairó de la Valldigna
Finalment, s'està duent a terme l'execució de les cunetes de seguretat de la CV-654 a Fontanars dels Alforins, i en les pròximes setmanes s'escometrà la intersecció de Moixent amb Navalón en la CV-589 i la intersecció de l'accés de Navarrés, en la CV-580.