La nova edició de la Fira de les Comarques que organitza anualment la Diputació de València reunirà destins, empreses, entitats, productes i experiències relacionades amb l'activitat turística de la província des d'este divendres 31 de març i fins diumenge que ve 2 d'abril en la Plaça de Bous de València.
El certamen, organitzat per l'àrea de Turisme de la corporació provincial sota la marca València Turisme, mostrarà al públic visitant la gran oferta turística que oferix actualment la província a través dels 53 expositors de la fira, que sumen els 42 municipis, 14 mancomunitats i associacions de municipis, a més de les 14 entitats, empreses i associacions dedicades al desenvolupament del turisme valencià, que participen de manera directa.
La Fira de les Comarques, destinada al públic general i d'accés gratuït, oferirà demostracions i degustacions gastronòmiques, exhibicions folklòriques i mostres artesanals, tallers de manualitats per al públic infantil i música en directe, mitjançant una completa i variada programació per a totes les edats. A més, tots els visitants podran emportar-se un record de la seua visita al certamen tant en el fotoràpid com el photocall instal·lats en el recinte.

Horaris de la fira
L'objectiu de la fira és promocionar entre els ciutadans i posar al seu abast la variada oferta d'experiències i destinacions turístiques, així com les empreses dedicades al turisme, que reunix la província de València en el centre de la capital, en un punt ben comunicat i a l'abast de tots.
El públic interessat podrà acudir a la Fira de les Comarques el divendres 31 de març, de 18 a 21 hores; el dissabte dia 1 d'abril, de 10 a 14 hores i de 17 a 21 hores; i el diumenge 2 d'abril, de 10 a 14 hores i de 17 a 20 hores.
El president de la Diputació de València, Toni Gaspar, i el diputat de Turisme, Jordi Mayor, visitaran la fira este divendres 31 de març, a les 18 hores, amb motiu de l'obertura del certamen.